2021 WE WILL ROCK YOU Baján!

FRISS HÍR!!!

Megkezdődött a jegyértékesítés a jövő nyári szabadtéri szuperprodukcióra: a tervek szerint 2021. augusztus 13-án és 14-én a bajai főtéren is felcsendülnek a Queen együttes jól ismert nótái.

A Baja Marketing Kft. a jövőbe tekint, bízunk abban, hogy 2021 nyarán lehetővé válik az, amit idén sajnos nem tudtunk megtartani. Már a veszélyhelyzet idején megtörtént a szerződés módosítása a budapesti PS Produkcióval, ennek értelmében a Theatrical Rights Worldwide engedélyével a We Will Rock You című nagysikerű musicalt jövő nyáron tekinthetik meg a bajaiak és az ide látogatók.

A világhírű musical története a távoli jövőben, a 24. század elején, a iPlanet nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció mindent behálóz. Az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen Killer Queen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. Ez egy látszólag boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer generált-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják. Ez egy agymosott világ. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. Fiatalok egy csoportja fellázad a műanyag világ ellen, ők olyan egyéniségek, akik a gondolat szabadságát és a valódi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarják visszahozni. Az ellenállóknak kemény harcot kell vívniuk a kegyetlen hatalommal, míg megtalálják a „bajnokok hangszerét”, a felszabadító, szent elektromos gitárt…
Az előadásban olyan jól ismert Queen slágerek hangzanak el, mint mint a Radio Ga-Ga, Somebody to love (Szeretni valakit), Play the game (Jöjj és játssz!), It’s a kind of magic (Varázslat ez nem más), I want it all (Mindent és most), No one but you (Csak te, nincs más), Who wants to live forever (Ki élne így örökké?), Another one bites the dust (Hogy harap fűbe más), Under pressure, Bohemian rhapsody (Bohém rapszódia) és természetesen az előadás címadó dala a WE WILL ROCK YOU!

A jegyek értékesítése december 1-jén, kedden 12 órakor indult a www.jegy.hu felületén, valamint a Bácskai Kultúrpalota jegyirodáján és a bajai Tourinform Irodában. Bízunk benne, hogy ha egy éves csúszással is, de a tervek megvalósulnak, így akár karácsonyi ajándékként is érdemes minél előbb jegyet váltani a legjobb helyekre.

NE HAGYJA KI ÖN SE A 2021. ÉVI NYÁR LEGNAGYOBB BAJAI SZUPERPRODUKCIÓJÁT!

Ottmár Attila
művészeti vezető
Baja Marketing Kft.

Jegyek az előadásokra:

www.wwry.hu