Loading...

PS Produkció

We Will Rock You Hungary

Rólunk

A PS Produkció a Zenés Színházért Közhasznú Alapítvánnyal együttműködésben állítja színpadra és játssza előadásait

A PS Produkciót 2006-ban Póka Balázs operaénekes és a legendás Rock Színház egyik alapítója, Simon Edit producer hozta létre azzal a céllal, hogy meghonosítsa Magyarországon a nyugati országokban már bevált és sikeresen működő, üzleti alapon megvalósított kompromisszumoktól mentes, jelentős művészeti értéket felvonultató, világszínvonalú musicaljátszást és belföldön is elérhetővé tegye a magyar közönség számára a minőségi zenés színházat. Lányuk, Póka Júlia ügyvéd, és férje Erkel László Kentaur díszlet- és jelmeztervező is jelentős részt vállaltak előadásaik létrehozásában.

A PS Produkció megalakulása óta eddig két rangos, mára már etalonként emlegetett előadást állított színpadra és tart műsoron, amelyet a közönség és a szakma egyöntetű elismeréssel fogadott. 2007-ben mutatták be Budapesten a kiemelkedően magas – közel 280 milliós – költségvetésű, Roman Polanski nevével fémjelzett musicalt, a Vámpírok bálját, amely idén ünnepelte bemutatásának 10 éves jubileumát. 2010-ben, második produkcióként szintén nagy sikerrel vitte színre a PS Produkció, a Vámpírok bálja szereplőivel az ABBA együttes szerzőpárosának, Benny Andersson és Björn Ulvaeus, valamint az Oscar-díjas szövegíró Tim Rice, SAKK című musicaljét.
A világsikereket tartalmazó repertoár harmadik darabja lesz a 2017. november 24-én a BOK Csarnokban bemutatásra kerülő We Will Rock You produkció.

PS Produkció
Telefonszám
+36 30 647 4422
Email
produkcio@psprodukcio.hu
Postacím
H-1279 Budapest, Pf. 99