Játékszabályzat

 

A PS Produkció játékot hirdet a We Will Rock You musical Budapest honlapján az oldal felhasználói számára Játssz velünk és irány Zanzibár! címmel.

A játék időtartama: 2017. december 6-tól 2018. február 16-ig

Sorsolás: 2018. február 19.

Eredményhirdetés: 2018. február 21.

A játék menete:

A résztvevő játékosok közül 2018. február 19-én sorsolás útján választjuk ki a nyerteseket.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékban azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik feliratkoznak a KLM Légitársaság hírlevelére és az első beérkező hírlevelet továbbítják nevükkel és telefonszámukkal ellátva a produkcio@psprodukcio.hu címre.

Nyeremények:

A játékunkban résztvevők között fődíjunkon, a zanzibári páros repülőjegyen kívül, márciusi WWRY előadásainkra 20 db páros VIP belépőt, KLM ajándékcsomagokat, valamint WWRY pólókat sorsolunk ki. A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért, vagy hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a PS Produkció nem vállal felelősséget.

Személyes adatok kezelése:

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a PS Produkció a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mailcím, telefonszám, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketing tevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a PS Produkció ezen információkat nem adja tovább. A PS Produkció kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a PS Produkció munkatársai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A PS Produkció fenntartja magának a jogot a nyereményjáték, valamint jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.